PK-tje

PK-tje: gefermenteerde PAARDENMELK (gepatenteerd product nr: BE-2005/0181)

Wat?

Als twee sterke, waardevolle producten voorbestemd zijn om elkaar te vinden, is het niet verwonderlijk dat ze voor sterke nakomelingen zorgen. Dit is nu gelukt met paardenmelk van uitstekende kwaliteit afkomstig onze paardenmelkerij en Komboecha van ¨Komboefarma¨. De micro-organismen van Komboecha blijken een uitstekende oplossing te bieden om paardenmelk op een levende manier te bewaren. Omgekeerd biedt de paardenmelk zeer waardevolle voedingsstoffen voor de Komboecha- micro-organismen, waardoor hun aantal in Pktje het tienvoud is van de hoeveelheid in Komboecha. Dit harmonisch samenspel, een perfecte symbiose van geven en krijgen, ontdekt U in dit flesje van ½ liter. Komboecha heeft onze verwachtingen vaak overtroffen, maar nu met deze nieuwe telg durven we geloven dat de effecten voor Uw gezondheid minstens even goed zullen zijn.

Wat kunnen we van Pk-tje verwachten?

Fysieke gezondheid begint in de darmen. Net zoals een plant alleen maar gezond kan uit- groeien als ze met haar wortels in humusrijke = bacteriënrijke grond staat, zo ook kan de mens maar een perfecte opname hebben van alles wat zijn voeding bevat als de darmen voldoende goede bacteriën bevatten. De verzameling van al die darmbacteriën wordt de darmflora genoemd. Ideaal is het wanneer die darmflora zeer rijk is aan zuurminnende bacteriën of probiotica. Een mens is nu éénmaal meer dan een machine, we kunnen alleen het gezonde leven bevorderen als we levende gezondheid toevoegen. Pktje is héél complex, en is één brok leven, afkomstig van enerzijds de melk van één van onze edelste huisdieren, en anderzijds de drank die al meer dan 2000 jaar bewijst wat hij waard is.

PK-tje en de darmen

Met zijn zeer hoog gehalte aan zuurvormende probiotica zal PK-tje in de eerste plaats de darmflora veranderen. Rommeling in de darmen, geen paniek, dat is van voorbijgaande aard. Met zijn hoog gehalte aan rechtsdraaiend melkzuur en vitamine B-complex heeft Pktje een stimulerende invloed op de spijsvertering. Gebruikers getuigen dat maaltijden niet meer zo lang op de maag blijven liggen.

PK-tje zuivert

dankzij een hoog gehalte aan glucuronzuur. Dit is een lichaamseigen stof, onmisbaar voor de zuivering van ons lichaam. Met Pktje krijgen we extra glucuronzuur cadeau en zijn we vlotter in staat om het zuiveringsproces te verbeteren en de werking van de lever te ondersteunen. Dit laat zich vrij snel voelen in een sterkere vitaliteit.

De Huid

De gefermenteerde paardenmelk, rijk aan vitamines, mineralen en sporenelementen heeft een revitaliserende invloed en helpt de veroudering van de huid vertragen.

De nieren

Meestal merk je na ½ uur dat Pktje de nieren stimuleert. Met Pktje wordt het meervolume aan urine uit de weefsels gerecupereerd, waardoor de normale stoelgang niet wordt verstoord.

De gewrichten

De zuiverende invloed van een volgehouden Pktje-kuur zal op den duur ook invloed hebben op de gewrichten, vooral als die kuur gecombineerd wordt met voldoende ( water ) drinken.

Vitaliteit

De vele zuren en vitaminen van Pktje hebben de eigenschap dat ze doordringen tot in iedere cel van ons lichaam en daar de omzettings - en verbrandings- processen gaan stimuleren. Het eindresultaat van al die minieme stimulaties laat zich voelen. Gebruikers van Pktje vertellen steeds dat ze zich fitter, actiever, kortom gezonder voelen. Het gehalte aan vitaminen en sporeëlementen zorgt uiteraard voor een fitter gevoel.

PK-tje bewaren

Dat gebeurt best op een koele en donkere plaats, zoals koelkast of kelder. Er kan zich onderaan in de fles een slijmerig wolkje vormen, dat kan gerust mee opgedronken worden ofwel kan je het affilteren met een nylon melkzeefje. Als de smaak te sterk zuur aanvoelt kan PK-tje gerust met spuitwater, fruitsap, of afgekoelde en gezoete thee gemengd worden. Een aangesproken flesje wordt best binnen de week uitgedronken!

Het gepatenteerde product PK-tje is een belangrijk natuurproduct, een 100% levende drank, die niet werd verdund en waar geen bewaarmiddelen aan toegevoegd zijn. Het is een waardevolle aanvulling van de dagelijkse voeding voor iedere gezondheidsbewuste gebruiker. PK-tje ondersteunt uw therapie op een natuurlijke wijze. We laten het aan de gebruiker over om zelf te ervaren wat de natuur kan realiseren, en hoe ze mogen ondervinden hoe PK-tje hun gezondheid op een hoger peil kan brengen.