Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Paardenmelkerij van 't Groeske

Wij zijn Fons & Dina Backx - Huybrechts en zijn bijna 25 jaar geleden begonnen met het produceren van paardenmelk. In 1996 startten wij officieel onze paardenmelkerij, gelegen tegen een natuurgebied,
ver van autosnelwegen en industrie, wat de kwaliteit van de melk ten goede komt. Sindsdien kregen we vele positieve reacties van mensen die de weldadige werking van paardenmelk ervaren hebben. Paardenmelk wekt goede darmflora op en afvalstoffen worden goed afgevoerd. 

Wij zijn een bedrijf dat op een natuurlijke manier mensen ondersteunt bij problemen met de gezondheid. Uw gezondheid met paardenmelk. Wilt u meer informatie over onze paardenmelk? Kijk dan eens bij onze pagina paardenmelk of neem contact met ons op. 

Paardenmelk       Contact opnemen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren